Kerstshoppen in Londen

Op zoek naar cadeau inspiratie voor de feestdagen? Dan is kerstshoppen in Londen het antwoord. In Londen wordt er flink uitgepakt tijdens de feestdagen en zijn de winkels verkleed in kerstsferen. Dit alleen al is een reden om door de winkelstraten te struinen en op zoek te gaan naar de leukste cadeaus voor de feestdagen. Londen kent dan ook een aantal grote trekpleisters die het kerstshoppen in Londen kenmerken en tot een van de leukste uitjes voor de feestdagen behoort. Zo zijn de kerstmarkten een activiteit op zich maar zijn ook de grote warenhuizen zoals Hamleys en Harrod’s een bezoekje waard.

Hamleys

Het in 1760 opgerichte Hamleys staat erom bekend een van de grootste speelgoedwinkels van Engeland te zijn met 7 verdiepingen aan speelgoed. Tijdens het kerstshoppen in Londen is het dan ook de ideale stop voor cadeaus en het herleven van je jeugd. Zo worden er gedurende de dag verschillende speelgoed demonstraties gegeven en kunnen verschillende speelgoed getest worden voor aanschaf. 

kerstshoppen in Londen

Harrod’s 

De wellicht meest bekende warenhuis van Engeland is Harrod’s. Hier ga je niet alleen naartoe om luxe cadeaus te vinden maar is ook rondkijken een activiteit op zich. In dit warenhuis zijn de grootste en bekendste merken te vinden en is er voor ieder wat te doen. Zo is kerstshoppen in Londen een uitje voor jong en oud en een extra moment om elkaar te verwennen. Dit warenhuis bezoeken wordt dan ook gezien als een must-do op je reis naar Londen en al helemaal tijdens het kerstshoppen in Londen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *