Met pinksteren op vakantie

camping pinksteren

De pinksterdagen zijn perfecte dagen om lekker op vakantie te gaan, helaas zijn we niet verzekerd van iedere dag zon in Nederland. Maar een camping pinksteren zoals de Leistert is bij zowel goed als slecht weer de perfecte camping, met meer dan voldoende faciliteiten voor jong en oud is vervelen geen optie. Is de zon er, geniet er dan optimaal van bij het kampeerveld voor je tent of vouwwagen. Samen met de andere campinggasten onder het genot van een drankje maak je er een onvergetelijke vakantie van.

Kies voor eenvoud of luxe

Bij een camping pinksteren kun je het zo luxe als eenvoudig maken als je zelf wenst, logeer je in de tent die je meegenomen hebt of een luxe bungalow die van alle gemakken is voorzien. Voor de kinderen is er het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien, gratis kunnen de kinderen deelnemen aan vele leuke en spannende activiteiten. Voor de waterratten zijn er meer dan voldoende mogelijkheden, naast het buiten golfslagbad en het subtropisch zwemparadijs is er ook een recreatiestrand waar je tijdens warme dagen heerlijk af kunt koelen in het water.

camping pinksteren

Dagje van het park af

Natuurlijk wil je als je logeert op een camping pinksteren ook genieten in de omgeving van de camping, in de omgeving kun je heerlijk wandelen in de bossen waar je vanuit het park direct in loopt. Wil je wat meer spanning beleven met de kinderen, dan is attractiepark Toverland perfect om een dag naartoe te gaan. Eenmaal terug op de Leistert, schuif je gezellig aan in een van de restaurant die zijn te vinden in de overdekte Plaza.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *